Referencer

Mette Laursen ( bub_mette@hotmail.com ): Kan kun anbefales!
Jeg tog mit kørekort hos Kurtzmann’s køreskole og jeg bestod både teori og praksis første gang. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg har taget kørekortet hos Brian.Til Teori bruger han tavleundervisning og det virker på en rigtig god måde, da man altid kan spørge hvis der er noget man ikke forstår.Brian vidste bare når man var ude og køre hvornår han ikke skulle presse på og hvornår han skulle presse på. Jeg skal i hvertfald have det på den måde.Jeg vil anbefale Brian, da han er meget engageret i hans arbejde og vil opnå det bedst mulige.Jeg vil savne vores små diskussioner og samtaler i skolevognen.Til slut vil jeg sige tak for nogle gode måneder, gode samtaler og ikke mindst kørekortet. Jeg vil ønske dig alt godt fremover. ?

 

Vinni Vogensen ( vinnivogensen@hotmail.com ): Kørekort på den gode måde
Jeg har taget mit kørekort ved Brian, efter en anbefaling fra en veninde. Og jeg har bestemt ikke fortrudt! Teori undervisningen er tavle undervisning, hvilket jeg synes er rigtig godt. Brian gør undervisningen til en god og sjov oplevelse, og ikke bare en sur pligt der skal overståes.
I bilen er Brian en rigtig lærer og tiden flyver bare afsted.
Tager du hos Brian er du sikker på kvalitets undervisning, både i teorilokalet og i skolevogenen.Tak for timerne med dig Brian, din stemme kommer til at sidde i baghovedet noget tid når jeg køre rundt selv ?

 

Line Ravn Hansen ( Linefugl@live.dk ): Er værd at prøve!
Jeg tog kørekort ved Brian, fordi min veninde anbefalede ham. den anbefaling, vil jeg nu give videre til de folk som overvejer Kurtzmann køreskole.
ikke nok me at Brian, lære dig at køre bil, så hjælper han dig også hvis du har problemer med eks. nervøsitet eller bare problemer med kørslen.
Teoritimerne fungere optimalt, da det er tavleundervisning, og du har hermed mulighed for spørgsmål og nemmere ved at lære det.
Tak for et fantastisk forløb med, mange sjove og udfordrende timer Brian. (:

 

Caroline Berg Høyer: Kurtzmann kan kun anbefales
Jeg tog mit kørekort hos Brian, og har været ovenud glad for det. Hos Brian skal man ikke være nervøs for at lave fejl hverken i bilen eller til teori, for Brian er super god til at fortælle og forklare det igen så man forstår det. Brian er rigtig god til at få planlagt køretimerne unden for skoleundervisningen, hvis man ønsker det. :-) Man kommer til at knytte et bånd til ham, da han altid formår at gøre undervisningen sjov. Kan helt klart anbefale Brian til alle jeg kender ! :-)

 

Nikolaj Hansson: Boss
Jeg har taget mit kørekort hos Brian, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrydt. Brian engagerer sig 100% i hans elever, og har som første prioritet, at man kommer hurtigst igennem teori- og kørselsperioden. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og kan give Brian en stor tak for det!

 

Marie Louisa: Køreskolen hvor tak, er det afsluttende ord
Brian er ikke bleg for at kalde en spade for en spade, og en skovl for en skovl. Det er bare sådan han er. Omvendt fortæller han også, hvis man gør det godt! Så hvis man ønsker at blive taget seriøst, er det hos Brian det foregår.
Jeg vil lade jer om at bestemme hvad I vælger; men hvis det kommer til, at I vælger Kurtzmann’s Køreskole, vil I fuldt ud forstå, hvad det er, vi tidligere elever forsøger at fortælle, om den oplevelse det har været. For det HAR været en oplevelse, én af de slags, som kun fører POSITIVT med sig.

 

Nanna Bjerregaard: Hurra for en god køreskole!
Kurtsmanns Køreskole er et valg som jeg aldrig vil fortryde. Hos Brian er der fast holdundervisning hver uge og det fungerer super godt. Har du noget du ikke forstår så er det intet problem at få en uddybende forklaring. Køretimerne flyver afsted, og inden du ved af det er både teori- og køreprøven bestået.
Kurtsmanns Køreskole kan roses til skyerne og jeg vil klart anbefale at du tager dit kørekort her! ?

 

Henriette Madsen: Stedet hvor du lærer at køre bil!
Jeg kan klart anbefale Kurtzmann’s køreskole! Undervisningen er super god da den er mundtlig og man er ikke så mange elever af gangen, det gør at man kan komme med alle de spørgsmål man lyster, og få svar lige med det samme! Her sidder man ikke bare ved en computer, men får i stedet vist og forklaret tingene af en super god lærer.
Brian er sindsyg dygtig! Det er nogle køreskoler hvor man kan tage et kørekort og så er dem hvor man lærer at køre.. Og her lærer man helt klart at køre!
Hvis du overvejer at tage kørekort her, kan jeg kun varmt anbefale det! Det er beslutning man ikke kommer til at fortryde :-)
Tak for et super godt forløb Brian!

 

Josephine Hæstrup: Lidt bedre end andre gode køreskoler
Jeg tog mit kørekort hos Brian, det valgte tog jeg da min søster anbefalede det. Brians undervisning er rigtigt god.
Brian har hjulpet mig så meget som han kunne og lidt mere. Jeg havde problemer med nervøsitet, men så overraskede Brian mig med en hemmelig køreprøve, så jeg ikke kunne nå at bliver nervøs.
Brians køreskole er bare det bedre!

 

Anders Sandvei Kjær ( andersskjaer@hotmail.com ): 3 2 1 kørekort!
Jeg har taget mit kørekort hos Brian og jeg bestod i første forsøg i begge prøver. Jeg tog det hos Brian da jeg havde fået ham anbefalet af min storesøster og jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg! Brian er en rigtig hyggelig amigo – køretimerne flyver afsted og det samme gælder tavleundervisning, som ifølge min mening er uundværlig.
Planlægning af køretimer med Brian er nemt, overskuligt og fleksibelt – samtidigt med at tidsplanen overholdes! Jeg startede i midten af Marts og var færdig i starten af Juni.
Så vælg Brian, det er hurtigt, det er grundigt, det vil ikke fortrydes.