Mette Laursen: Kan kun anbefales!

Jeg tog mit kørekort hos Kurtzmann’s køreskole og jeg bestod både teori og praksis første gang. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt at jeg har taget kørekortet hos Brian.Til Teori bruger han tavleundervisning og det virker på en rigtig god måde, da man altid kan spørge hvis der er noget man ikke forstår.Brian vidste bare når man var ude og køre hvornår han ikke skulle presse på og hvornår han skulle presse på. Jeg skal i hvertfald have det på den måde.Jeg vil anbefale Brian, da han er meget engageret i hans arbejde og vil opnå det bedst mulige.Jeg vil savne vores små diskussioner og samtaler i skolevognen.Til slut vil jeg sige tak for nogle gode måneder, gode samtaler og ikke mindst kørekortet. Jeg vil ønske dig alt godt fremover. ?

Vinni Vogensen: Kørekort på den gode måde

Jeg har taget mit kørekort ved Brian, efter en anbefaling fra en veninde. Og jeg har bestemt ikke fortrudt! Teori undervisningen er tavle undervisning, hvilket jeg synes er rigtig godt. Brian gør undervisningen til en god og sjov oplevelse, og ikke bare en sur pligt der skal overståes.

I bilen er Brian en rigtig lærer og tiden flyver bare afsted.

Tager du hos Brian er du sikker på kvalitets undervisning, både i teorilokalet og i skolevogenen.Tak for timerne med dig Brian, din stemme kommer til at sidde i baghovedet noget tid når jeg køre rundt selv ?

Line Ravn Hansen: Er værd at prøve!

Jeg tog kørekort ved Brian, fordi min veninde anbefalede ham. den anbefaling, vil jeg nu give videre til de folk som overvejer Kurtzmann køreskole.

ikke nok me at Brian, lære dig at køre bil, så hjælper han dig også hvis du har problemer med eks. nervøsitet eller bare problemer med kørslen.

Teoritimerne fungere optimalt, da det er tavleundervisning, og du har hermed mulighed for spørgsmål og nemmere ved at lære det.

Tak for et fantastisk forløb med, mange sjove og udfordrende timer Brian.

Caroline Berg Høyer: Kurtzmann kan kun anbefales

Jeg tog mit kørekort hos Brian, og har været ovenud glad for det. Hos Brian skal man ikke være nervøs for at lave fejl hverken i bilen eller til teori, for Brian er super god til at fortælle og forklare det igen så man forstår det. Brian er rigtig god til at få planlagt køretimerne unden for skoleundervisningen, hvis man ønsker det. Man kommer til at knytte et bånd til ham, da han altid formår at gøre undervisningen sjov. Kan helt klart anbefale Brian til alle jeg kender !

Nikolaj Hansson: Boss

Jeg har taget mit kørekort hos Brian, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrydt. Brian engagerer sig 100% i hans elever, og har som første prioritet, at man kommer hurtigst igennem teori- og kørselsperioden. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og kan give Brian en stor tak for det!